Biskopen kom og ble imponert

Biskop Laila Riksaasen Dahl avsluttet visitasen i Skoger og Konnerud med en godt besøkt visitasgudstjeneste i Konnerud kirke 16. september. Her holdt Biskop Laila R Dahl i Kon krkhun også sitt visitasforedrag der hun beskrev menighetenes liv sett fra biskopens synspunkt. Siste gang det var visitas i prestegjeldet var i 1994. Visitasen starte onsdag morgen 12. september med møte med staben. Noe av det første biskopen understreket overfor staben var: ”Her på Konnerud har dere en kirke andre bare drømmer om” Så gjelder det bare å utnytte de mulighetene som menigheten fikk da kirken ble vigslet for 11 år siden.  Deretter gikk det slag i slag med et program mer tettpakket enn det som er vanlig ved visitaser. Onsdag kveld var det møte med Skoger menighetsråd og innvielse av cembaloen som Sverre Hornkjøl og Victor Riakhine har bygd sammen. Biskopen tok seg tid til egne samtaler med hvert medlem av staben, det var skolebesøk, skolegudstjeneste for Hallermoen skole og visitaskveld både i Skoger og på Konnerud. På Konnerud holdt biskopen et kåseri over temaet ”Tid” og hun spurte: Er tiden noe som kommer eller går? På fredag var det gjennomgang av kirkebøkene ved det sentrale kirkekontoret og lunsj med ordføreren. Søndagens felles visitasgudstjeneste samlet omlag 150 tilhørere og på kirkekaffen etterpå var menighetssalen helt full. Her var det hilsener og mye hyggelig fellesskap.

Bispevisitas sep 07 2

Mange kom for å høre biskop Laila Riksaasen Dahl tale i Konnerud kirke 16. sep.

Chorisma

Chorisma deltok i visitasgudstjenesten