E-post:post.drammen@kirken.no

Sangere fra DIGC opptrer i Melodi Grand Prix lørdag 10. mars

Trodde du årets Melodi Grand Prix skulle gå av stabelen helt uten artister fra drammensområdet? Å nei da – for på lørdagens MGP arrangement vil 20 sangere fra Drammen International Gospel Choir innta scenen i Oslo Spektrum og norske hjem via TV-skjermen. Men det er en hemmelighet.

Drammens Tidende skriver at de har tatt kontakt med NRK for å få detaljene rundt korets opptreden, men blir møtt med en mur av hemmelighold fra staben som produserer årets Melodi Grand Prix. Ingen vil uttale seg offisielt, og det eneste de får vite er at koret skal være med i ett av de aller hemmeligste numrene – og at det garantert vil bli «høy gåsehudfaktor» både i salen og foran TV-skjermene.

Les mer i dagen Drammens Tidene

DIGC 2017 juleturne
Åssiden kirkes eget gospelkor DIGC fra en konsert i kirken

Vi kan bekrefte Drammen Internationale Gospel Choir har fått i oppdrag å opptre på scenen i Oslo Spectrum under årets Melodi Grand Prix. Dette er en anerkjennelse som vil gjøre koret mer kjent også utenfor Drammen. Vi ønsker koret lykke til på lørdag.