Dugnad

Velvillige frivillige

Dugnad

To ganger i året kaller vi inn til dugnad.  Hovedmålet er å få det ryddig og fint rundt menighetssenteret.  Vi feier, planter, luker, spyler, klipper hekker og busker, maler........, og, vi drikker kaffe og spiser kringle.  Jeg er stolt og glad over å si at det er godt fremmøte til dugnadene.  Her kommer det staute menn og kvinner fra ulike grupper av menighetens leietakere, samt medlemmer og frivillige i Strømsgodset menighet.  Sosiale bånd og broer blir bygget over "en lav sko", og vi har en hyggelig ettermiddag sammen.  Så, tusen hjertelig takk til dere alle!

Siste dugnad ble avholdt i mai.  Vi var opp mot 20 mennesker her, alle "flittige bier" med godt humør og arbeidslyst som ønsket å bidra til å gjøre våre uteområder fine og ryddige.  Alle var vi godt voksne mennesker, men "alder ingen hindring", så her gikk det unna!  Det ble mange søppelsekker som måtte kjøres til avfallsdepotet, men en utrolig snill og vennlig sjel "forbarmet" seg over oss alle og fikk det gjort.  Hjertelig takk!

Neste dugnad blir onsdag den 20 september fra kl 1600-1900.  Velkommen skal dere være, til noen timer med hyggelig samvær og utfordrende arbeidsoppgaver!