Kulturkveld: Fortellinger fra Palestina i Fjell kirke 11. mai fra 17.00

En sterk fotoutstilling, fortellinger fra dagligliv på Vestbredden, musikk og mat.

FORTELLINGER FRA PALESTINA

Fortellinger, musikk, utstilling, mat og samtale. Fotografen Reiner Schaufler viser et utvalg av sine sterke fotografier fra Palestina. Utstillingen har tittelen: The Political Anatomy of Hell og teller 19 bilder. Musikerne Geko Fattal og Nadim Khoury deltar sammen med kveldens kapellmester Tom Georg Rødland. Vår hedersgjest fra Ramallah, Kefaya Aziz vil i samtale med diakon Signe Myklebust fortelle om hvordan det er å leve og arbeide på Vestbredden i dag. Hun har besøkt Fjell kirke flere ganger tidligere.

Vi starter kl. 17.00 med servering av mat fra Midt-Østen (Syria/Palestina). Det blir mulighet til å se nærmere på utstillingen før kulturkvelden starter kl. 19.00

Det er mulig å kjøpe bilder. Arrangementet er gratis. Bidrag til å dekke utgifter til mat mm mottas gjerne.

Se program for utstillingen her..