Påsken i Fjell kirke

Gudstjenester skjærtorsdag, langfredag, 1. påskedag og 2. påskedag.

Vi følger påskens dager i Fjell kirke fra og med palmesøndag til 2. påskedag. Skjærtorsdag er det kveldsgudstjeneste kl. 19.00 med sokneprest Ivar Flaten og diakoniutvalget. Musikalsk gjest: Ingrid Soot (sopran). Langfredag har vi pasjonsgudstjeneste kl. 11.00 der Achilleas Pavlovic (klarinett) er musikalsk gjest. Første påskedag er det gudstjeneste med prost Kjell Ivar Berger og sokneprest Ivar Flaten. Julie Davidsen spiller fløyte. Andre påskedag har vi vår spesielle "Vandring gjennom påsken i ord og toner" med sokneprest em. Jan-Otto Eek. Skaiste Arvan (sopran) synger og Galina Trintsoukova spiller. Galina er kantor ved alle påskens gudstjenester i Fjell og våre frivillige tar del i tekstlesninger, klokkertjeneste og som kirkevert.

Påskeaften deltar vi i påskenattsgudstjenesten i Bragernes kirke kl. 21.00.