20 fingre: Halvorsenfestivalen i Fjell kirke

Velkommen til en virtous konsert i Fjell kirke med Kristin Fyrrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad, klaver

1 flygel, 2 virtuose pianister og 20 fingre.
Kristin Fyrrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad, klaver

Velkommen til en spesiell konsert i Fjell kirke. Grieg, Norske Danser, publikumsfrieri med sorte og hvite tangenter!

20 fingre er pianistene Kristin Fyrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad, begge utdannet ved Norges musikkhøgskole med hvert sitt utøvende hovedfag. Duoen har arbeidet som fast ensemble siden 1999. 20 fingre har gjort det til sitt varemerke å formidle klassisk musikk på en uhøytidelig og frisk måte. Med godt humør, energi og en særegen evne til å oppnå kontakt med publikum, skaper 20 fingre rom for store musikkopplevelser i inn- og utland, uavhengig om konserten finner sted i et forsamlingshus ute i havgapet, på et lite landsens museum, på ulike festivaler eller på etablertekonsertarenaer i større byer. 20 fingre samarbeider også med andre instrumentalister og sangere. Med suksesskonseptet Opera Gourmet har de sammen med operasolistene Eli Kristin Hanssveen og Svein Erik Sagbråten gitt tusenvis av mennesker mat- og musikkopplevelser utenom det vanlige siden oppstarten i 2003. 20 fingre er fast inventar i det Mjøsbaserte samtidsensemblet TRAKTOR.

Kl 19:00 Billetter: kr. 150,- for voksen, barn opp til 16 år gratis

Konserten arrangeres i samarbeid med Halvorsenfestivalen. Se mer om arrangementene på Facebook: https://www.facebook.com/johanhalvorsenmusikkfest/