Har du lyst til å synge i Minigospel eller GospelTweens?

I Åssiden kirke satser vi mye på gospelmusikk. Barnekorene våre, Minigospel og GospelTweens starter opp igjen etter juleferien tirsdag 10. januar. Da tar vi opp nye medlemmer. Kan love dere et spennende semester med dyktige ledere, mange nye sanger, muligheter for sangtrening, solistoppdrag og flere overraskelser.

Det er mange fritidstilbud til barn og ungdom nå. Noen satser på sport, andre på musikkorps, men om du har lyst til å synge er kirken stedet for deg. Ingen satser så systematisk og seriøst på sang som kirken. Så vil du bli god til å synge anbefaler vi å begynne i barnekor. Her vil du få god trening i sang, proffe instruktører/lærere og mange muligheter til å utvikle ditt sangtalent.

Minigospel
Hver tirsdag kl 17.00 er det øvelse for Minigospel som ledes av Heidi Kaspersen og Monica Sun Helgerud. Dette er et kor for barn 4-8 år. Koret synger ved forskellige arrangementer, gudstjenester og konserter i kirken. Oppstart etter juleferien blir tirsdag 10. januar kl 17.00

GospelTweens
Hver tirsdag kl 18.00 samles GospelTweensi Åssiden kirke til øvelse. Dette er et kor for barn mellom 8 og 13 år. Oppstart etter juleferien blir tirsdag 10. januar kl 18.00. Koret ledes av Susanne og Trond Akerø-Kleven. Koret synger ved arrangementer, gudstjeneter og konserter i Åssiden kirke. Her kan du kommunisere med de som leder dette koret: GospelTweens egne Facebooksider.

Her et bilde fra en vårkonsert i Åssiden kirke. Barnekorene synger her sammen med Drammen International Gospel Choir som er Åssiden menighets kor for voksne.