Bli med på Juletrefest!

Strømsø menighet inviterer til Juletrefest i Strømsø menighetshus torsdag 29. desember fra klokka 16.00.

Det blir pølseservering mellom kl. 16 og 17, så man kan komme når det passer etter arbeidstid. Klokka 17.00 starter festen med andakt, leker, kaker, loddsalg og gang rundt juletreet. Vi har også hørt rykter om at noen langveisfarende med fine gaver er i nærheten!
Gratis pølser, kaker og godteposer!
Ta gjerne med penger til loddsalg! Og har du lyst å ta med en gevinst, er det lov.
Påmelding pga. pølser og godteposer til: k.reknes@drammen.kirken.no innen 22. desember. Oppgi navn og alder på barna og antall voksne.
Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes, 415 70 296.
Juletrefesten er slutt senest kl. 19.00. Ta med naboen og få med dere en koselig romjulsettermiddag i Strømsø menighet!