Kirken din trenger deg!

Fra februar 2017 kommer kirken til å være åpen hver torsdag kveld. Det er behov for verter. Samling for nye verter er torsdag 19. januar kl 18 -20.

Fra februar 2017 kommer Tangen kirke til å være åpen hver torsdag kveld kl. 18 -20.

Det er behov for verter som åpner, lukker og er til stede i kirkerommet disse kveldene!
Vertene vil bli fordelt etter en halvårsplan med to personer satt opp hver torsdagskveld. Opplæring av vertene blir torsdag 19. januar kl. 18 – 20.
Kirken vår har et bilderikt og spennende kirkerom - dette kan du nå bli bedre kjent med i fred og ro!

Interessert i melde deg som vert eller vite litt mer om Åpen kveldskirke? Har du lyst til å delta, men ikke anledning opplæringskvelden? Ta kontakt med menighetskontoret eller Jorunn Wiik (jowiik@online.no, 90 93 81 98)

Last ned annonse om Åpen kveldskirke

Bue over galleriet, Tangen kirke