Gjertruds sigøynerorkester, HjerteROM-koret og Sofrid Molland

En flott konsert i Fjell kirke i går! Se de nydelige bildene Roger Hennum tok av sangere og musikere

Konserten var et samarbeid mellom Fjell menighets kulturkomite og Kirkens Bymisjon. HjerteROM-koret bidro med flere sanger, blant annet ROM-folkets nasjonalsang.

Solfrid Molland har i mange år jobbet med musikk fra ROM og gitt ut plater med egne tekster og tekster fra ROM-musikkens rikholdige repertoar. Hun har samarbeidet med lokale musikere, reist mye i Romania og presenterer tradisjonen både med respekt og kreativitet.

Se Solfrid Molland her..

Gjertruds Sigøynerorkester har i mange år spilt musikk med samme røtter, men først og fremst slik den fremstår i Ungarn. Orkesteret har spilt sammen med samme besetning i 25 år og spiller med stor entusiasme og forståelse for stilen.

Se mer om Gjertruds sigøynerorkester her..

Gjertruds sigøynerorkester

Se alle bildene fra kvelden på Roger Hennums Flickr-konto: