Jula i Fjell kirke

Velkommen til konserter og gudstjenester i Fjell kirke advent og jul 2016

Adventstida

3. søndag i advent 11.00 er det gudstjeneste med sokneprest Ivar Flaten, kantor Galina Trintsoukova og Carleene Reuwerkamp (fiolin)

Onsdag 14. desember kl. 19.00 er det konsert i Fjell kirke med Jernbanemusikken og vokalgruppa Fine Blend

4. søndag i advent 11.00 har vi gudstjeneste på Fjell bo- og servicesenter med kapellan Line Lindholm, Galina Trintsoukova og flere gjester

Onsdag 21. desember kl. 10.00 og 12.00: Skolegudstjenester med Fjell skole, Ivar Flaten og Galina Trintsoukova

Lille juleaften kl. 23.00 har vi konsert i Fjell kirke med Galina Trintsoukova, Skaiste Arvan (sopran), Pavel Napalkov (baryton) og Ivar Flaten (prest)

Jul

Juleaften kl. 15.00: Familiegudstjeneste i Fjell kirke med Ivar Flaten og Galina Trintsoukova. Gjester: Haldis Kirkeng (sopran), Aina Davidsen (saksofon) m.fl.

1. juledag kl. 11.00: Høytidsgudstjeneste med Ivar Flaten og Galina Trintsoukova. Pernille Andrea Rukke (sang)

8. januar kl. 15.00: Familiegudstjeneste med juletrefest. Pølser, kaker, leker, juletrang, nisse og konkurranser.