Julegaver fra Kamerun til salgs i Fjell kirke

Laila Kaasa selger fine julegaver fra Kamerun i Fjell kirke etter gudstjenesten 11. desember

Laila jobber i Det Norske Misjonsselskap i byen Ngaoundere i Kamerun. Der er hun blant annet med i et prosjekt for å skaffe gategutter tak over hodet og et bedre liv. Hun jobber sammen med en entusiastisk og kreativ mann som også maler og lager vakre gjenstander.

Laila har tidligere tatt med seg slike gaver fra Kamerun når hun er på ferie. På grunn av situasjonen med islamistisk terror (Boko Haram) og andre årsaker, er turistbesøket til Kamerun gått veldig ned. Med det går også inntektsmulighetene ned. Det betyr mye for prosjektet å kunne få de bidragene som salget av disse gjenstandene gir.

Vi anbefaler derfor på det sterkeste at de som går til gudstjeneste i Fjell kirke på søndag, også ser på mulighetene til å kjøpe med seg julepresanger som vil skape glede både for mottakeren og for de som trenger pengene til et godt prosjekt.

Kamerun Kort

Julekort med originale, små malerier.

Kamerun smykker

Smykker