Bli med på Globaltur til Bangladesh!

Dato: 03.09.2017

Gjennom KFUK-KFUM støtter Tangen menighet Bangladesh KFUK sine skoleprosjekt. Nå kan du få se og oppleve både landet og prosjektene!

image

I februar 2018 arrangerer KFUK-KFUM Global en reise til dette spennende landet. Det er en unik mulighet til å oppleve kulturen og Bangladesh KFUK sitt arbeid på nært hold!

KFUK-KFUM Global inviterer:

Mange har vært givere til KFUK-KFUM Global i en årrekke, og kan nå bli med på en tur der de får se hvordan pengene forvaltes av en av våre partnere i Sør. Andre vil kanskje bare på en annerledes tur til et annerledes land som svært få reiser til på egen hånd. Velkommen!

Turen vil foregå fra 16.-24. februar 2018, og da får vi med oss feiringen av FNs Morsmåldag 21. februar, som Bangladesh har æren for. Det blir en forberedelseskveld i Drammen i forkant av turen. Plassbegrensning!

Pris: Kr 14.500 i tomannsrom (+kr 2.000 m/enerom) v/påmelding innen 01.10, og 15.500 etter den tid hvis plass. Prisen dekker flyreisa tur/retur Oslo-Bangladesh, med kost, losji og all reising i Bangladesh. Det som ikke dekkes, er reise t/r Gardermoen, vaksiner, forsikring og visum til Bangladesh (50$). Alle må ha gyldig pass til minst september 2018

9 dagers tur til Bangladesh

Avreise fredag 16.02.18 fra Gardermoen via Istanbul til Dhaka (som ligger 5 timer foran oss). Vi kjøper visum på flyplassen. Etter et par timers hvile lørdag 17.02. besøker vi Dhaka YWCA, m/skole, klima-klubb, Craft Center, Hostel for studenter, Beauty Parlor, Baby-Care og bakeri. Og litt shopping. Søndag besøker vi Savar KFUK + et gamlehjem som Dhaka KFUK driver der. Hvis tid tar vi også turen innom Nasjonalmonumentet. Mandag reiser vi enten til Chittagong eller Gopalgonj YWCA. Om kvelden møter vi styret deres. Tirsdag besøker vi noen av prosjektene til YWCA, gratisskole, spare- og investeringsgrupper. Onsdag opplever vi Morsmålsdagen. Torsdag går turen tilbake til Dhaka, kanskje med et besøk til den norske ambassaden der. Fredag slapper vi av litt, og prøver å gjøre det dere vil, siste innkjøp… Lørdag reiser vi fra Dhaka om morgenen, og kommer til Oslo om kvelden.

Spørsmål kan rettes til reiseleder for turen, Turid Werrum, tlf. 93030485 epost turid.werrum@kfuk-kfum.no

Invitasjonen - 9 dagers tur til Bangladesh (PDF)

Les mer om KFUK og skoleprosjektet i Chittagong